Wat ik doe - Ilusix webdesign

Ilusix heeft een passie voor het internet. Deze passie gebruik ik om u te voorzien van verschillende diensten, van websites tot aan het geven van advies.

Bekijk mijn werkwijze   Neem contact op

Website op maat

Ilusix biedt een totaalpakket op maat voor het realiseren van functionele, moderne en goed onderhoudbare websites, die uw bedrijf op de juiste manier online presenteren.

Eenvoudige webshop

U wilt uw producten online verkopen, maar u heeft geen behoefte aan een groot en duur webshop systeem? Ilusix helpt u bij het opzetten van een eenvoudige webshop!

Uw eigen idee?

Heeft u een eigen idee en bent u benieuwd of dit idee haalbaar is? Ilusix kan u helpen bij de realisatie hiervan.

Website optimalisatie

U heeft al een website, maar is deze verouderd of bent u niet tevreden? Ilusix helpt u bij het optimaliseren en het waar nodig vernieuwen van uw website.

Technische realisatie

U heeft al een ontwerp voor uw website, maar u bent nog op zoek naar iemand voor de technische realisatie van dit ontwerp? Ilusix helpt u graag!

Advies

Heeft u behoefte aan advies? Kom eens langs voor een gesprek, Ilusix voorziet u graag van een professioneel en onderbouwd advies zodat u weer verder kunt.

Samenwerken?

Naast individuele projecten werk ik ook graag samen met andere professionals. Door samen te werken wordt het bijvoorbeeld mogelijk om verschillende specialiteiten of vakgebieden te combineren.

Geïnteresseerd in een samenwerking met Ilusix? Neem dan eens contact op, wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen!

Neem contact op