De werkwijze - Ilusix webdesign

Het toepassen van de juiste werkwijze is erg belangrijk bij het realiseren van uw website. Ilusix combineert uw kennis over uw doelgroep met onze kennis over het web.

Bekijk mijn diensten   Neem contact op

De werkwijze

Een website maak je niet alleen, dat doe je samen. Het toepassen van de juiste werkwijze is erg belangrijk bij het realiseren van uw website. Elke partij heeft zijn eigen kennis en specialiteiten. Ilusix combineert uw kennis over uw doelgroep met mijn kennis over het web, om zo tot een goed resultaat te komen.

Bij het realiseren van een website hanteer ik de volgende werkwijze:

1) Oriëntatie

We beginnen met een oriëntatiegesprek waarin we al uw wensen en ideeën bespreken.

Misschien heeft u al een goed beeld over wat u precies wilt, of misschien wel helemaal niet. Wilt u zelf teksten schrijven of wilt u gebruik maken van een tekstschrijver? Wilt u zelf uw website gaan onderhouden, of wilt u dit toch liever uitbesteden? Allemaal vragen die van belang zijn, maar waar u in eerste instantie misschien helemaal niet over nagedacht heeft.

De bedoeling van dit gesprek is om een goed beeld te krijgen van uw wensen, zodat we samen tot een passend voorstel kunnen komen.

2) Ontwerp

Wanneer het voorstel rond is en wanneer alle neuzen dezelfde richting in staan gaan we beginnen met het ontwerp. Deze fase bestaat uit een aantal feedback momenten waarin u feedback kunt geven op het ontwerp.

3) Realisatie

Wanneer alle ontwerpen naar wens zijn wordt gestart met de realisatie. Dit houdt in dat de ontwerpen worden omgezet in een werkende website. In deze fase wordt de website ook voorzien van de uiteindelijke afbeeldingen en teksten.

4) Testen

Wanneer uw website is ontworpen, gerealiseerd en gevuld met content, is het niet geheel onbelangrijk om te kijken of alles naar behoren werkt. Staat alle content op de juiste plaats, werken alle links en wordt de site op verschillende computers juist weergegeven?

5) Oplevering & Nazorg

Wanneer alles naar behoren werkt zal uw website live worden gezet. Uw website is nu zichtbaar voor de rest van de wereld! Het kan natuurlijk altijd zijn dat er onderhoud, wijzigingen of toevoegingen nodig zijn aan uw website. Ook dan blijft Ilusix voor u klaar staan!