Mijn werk - Ilusix webdesign

Ilusix vertaalt uw wensen naar functionele, moderne en goed onderhoudbare websites, passend bij de huisstijl van uw bedrijf. Hieronder vindt u een aantal gerealiseerde projecten.

NRC Live

NRC Media is in 2015 begonnen met het organiseren van events rondom innovatie. Dit heeft geresulteerd in de website NRC Live.

In samenwerking met Bas Boerman heb ik het beheer van deze website overgenomen en hebben wij gewerkt aan de uitbreiding en de optimalisatie van deze website.

Naast een aantal uitbreidingen is deze website technisch volledig opnieuw opgebouwd, waarmee de gebruiksvriendelijkheid en de snelheid van de website (voor zowel eindgebruikers als beheerders) is verhoogd.

Bekijk deze website

NRC Live

Fish Tales

Voor Fish Tales heeft Ilusix in samenwerking met Arteffects een nieuwe website gerealiseerd. De missie van Fish Tales is "Nog meer mensen kunnen laten genieten van duurzaam gevangen vis. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst."

Bekijk deze website

Fish Tales

Bakker Bart e-learning

In samenwerking met SMASH Visual Media heeft Ilusix een e-learning omgeving gerealiseerd voor Bakker Bart.

Deze omgeving bestaat uit een aantal vraagstukken in de vorm van video's, waar de gebruiker op een interactieve manier doorheen kan navigeren.

Bakker Bart

Straatman

Voor Straatman heeft Ilusix in samenwerking met Bas Boerman een nieuwe website ontwikkeld voor de presentatie van het bedrijf, de aangeboden producten en voltooide projecten.

Daarbij is er een inspiratie functionaliteit ontwikkeld waarmee diverse beelden kunnen worden gedownload.

Bekijk deze website

Straatman

ITSLanguage

Voor ITSLanguage heeft Ilusix een nieuwe website gerealiseerd.

Een uitdaging bij deze website was dat het ontwerp veel verschillende onderdelen bevat die op meerdere pagina's kunnen worden hergebruikt.

Ilusix heeft een oplossing gerealiseerd om het beheren van de site en deze onderdelen voor de klant op een gebruiksvriendelijke manier op te lossen, waardoor pagina's flexibel kunnen worden opgebouwd.

Bekijk deze website

ITSLanguage

Alliander Technische Dag 2016 iBeacons app

Ilusix heeft in samenwerking met Arteffects een applicatie gebouwd voor de Technische Dag 2016 van Alliander.

Op deze technische dag waren bij verschillende stands iBeacons geplaatst. Wanneer bezoekers in de buurt kwamen bij een van die stands dan kregen zij een melding op hun smartphone en kon er een vraag worden beantwoord, om zo uiteindelijk een prijs te kunnen winnen.

Alliander Technische Dag

Dromen in Drempt

Voor Dromen in Drempt heeft Ilusix een website gerealiseerd.

Dromen in Drempt is een sfeervolle bed and breakfast gelegen midden tussen de Veluwe, de rivier de IJssel en de landelijke Achterhoek.

Bekijk deze website

Dromen in Drempt

Wij Samen voor Elkaar

MaatschapWij is ontstaan uit de overtuiging van velen, dat onze maatschappij dringend behoefte heeft aan een volstrekt andere benadering. Zij hebben de overtuiging dat burgers, organisaties en ondernemingen zelf veel meer verantwoordelijkheid moeten nemen voor het maatschappelijk wel en wee om de maatschappij goed te kunnen laten functioneren.

In samenwerking met Bas Boerman heeft Ilusix een website ontwikkeld waarop gebruikers zich kunnen aanmelden en initiatieven kunnen plaatsen, of aan bestaande initiatieven kunnen deelnemen.

Wij Samen voor Elkaar

Rijnstate CO2 doashboard

Binnen het Rijnstate ziekenhuis zijn een aantal projecten opgestart met als doel de CO2 uitstoot van het ziekenhuis te reduceren.

Voor het krijgen van grip en zicht op het eindresultaat is er een Angular applicatie ontwikkeld waarmee de resultaten konden worden ingevoerd, en waarmee overzichten konden worden gegenereerd.

Daarnaast is het mogelijk om door middel van een drag-and-drop interface een film te genereren, welke aan bezoekers van het ziekenhuis kan worden gepresenteerd op de verschillende bezoekersdisplays die zijn verspreid door het ziekenhuis.

OldStars

Voor OldStars heeft Ilusix in samenwerking met Bas Boerman een community gerealiseerd. Het ontwerp is gedaan door Most Remarkable.

Met OldStars slaan Eredivisie, het Nationaal Ouderenfonds en de Vriendenloterij de handen ineen om zestigplussers (weer) aan het voetballen te krijgen. Door samen te voetballen komen deze 60-plussers met elkaar in contact en blijven ze fitter. De sociale component van voetbal speelt met name bij deze doelgroep een belangrijke rol.

Bekijk deze website

OldStars

Mediq - Samen de beste zorg

Voor Mediq heeft Ilusix in samenwerking met Bas Boerman een interne community gerealiseerd.

Dit nieuwe interne platform stelt Mediq in staat op een ongedwongen manier in contact te komen met apotheekteams en hen te betrekken bij de ontwikkelingen binnen de organisatie.

Bekijk deze website

Samen de beste zorg

HAN VDO

HAN VDO ondersteunt professionals in Zorg en Welzijn met leren èn ontwikkelen. Daar ligt voor HAN VDO de passie en toegevoegde waarde voor het dagelijkse werk met cliënten, patiënten en kwetsbare burgers.

In samenwerking met Bas Boerman heeft Ilusix een website ontwikkeld voor HAN VDO.

Bekijk deze website

HAN VDO

O4NT - Steve JobsSchool

Voor O4NT heeft Ilusix in samenwerking met Bas Boerman een aantal websites gerealiseerd. Een van deze websites is stevejobsschool.nl.

Andere websites die voor O4NT zijn gerealiseerd, zijn: O4NT.nl, 'De toekomst van mijn kind' en 'De ontplooiing'.

Bekijk deze website

SteveJobsschool

Hermaion

Voor Hermaion heeft Ilusix in samenwerking met Bas Boerman een webshop gerealiseerd.

Hermaion is een educatieve uitgeverij op het gebied van Klassieke Talen en Cultuur die als streven heeft om boeken te maken die inhoudelijk en qua vormgeving altijd van hoge kwaliteit zijn, en waarmee leraar en leerling op een prettige manier kunnen werken.

Bekijk deze webshop

Hermaion

Samenwerken

Naast individuele projecten werk ik ook graag samen met andere professionals. Door samen te werken wordt het bijvoorbeeld mogelijk om verschillende specialiteiten of vakgebieden te combineren. Hieronder vindt u een aantal projecten die in samenwerkingsverband zijn gerealiseerd.

Ook geïnteresseerd in een samenwerking met Ilusix? Neem dan eens contact op, wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen!

Neem contact op

NSStoringen

NSStoringen

Voor NSStoringen heeft Ilusix de iPhone applicatie voorzien van een redesign. Technische realisatie door Tim Wachter.

Bekijk deze applicatie

NOC*NSF

NOC*NSF

Voor NOC*NSF heeft Ilusix een website gerealiseerd ter ondersteuning van een film. Grafisch ontwerp door Arteffects.

Bekijk deze website

CK Pedicure

CK Pedicure

Voor CK Pedicure heeft Ilusix de website voorzien van een redesign. Technische realisatie door Rolf Koenders.

Bekijk deze website